Forældreudvalg

Forældreudvalg skoleåret 2016/2017

På Hanstholm Friskole skal alle hjælpe med til at skabe en god skole og dermed en god hverdag for børnene. Derfor skal alle forældre melde sig til at være med i mindst ét udvalg – gerne flere. Til gengæld er der ingen forældrerengøring i det daglige.

På nuværende tidspunkt ser udvalgene sådan ud:

1. Bygninger(Opsyn med og renovering af skolens bygninger. Herunder afvikles en del på evt. ”arbejdslørdage”).

Formand : Bo Thøgersen

Allan Vestergaard, Søren Zohnesen, Morten Konge, Anders Stenumgaard, Claus Jensen, Carsten Mikkelsen, Jeppe Rasmussen, Peter Grøn, Mike Andersen, Rasmus S. Thomsen, Asger Christiansen, Lennerth Jørgensen, Morten Nielsen, Johannes Nikutta, Morten Iversen, Henrik Pej.

2. Udearealer og legeplads(Opsyn, vedligehold, nye legeredskaber, lugning, plantning mm., Herunder afvikles en del på evt. ”arbejdslørdage”).

Formænd : Anders og Janne Stenumgaard

Morten Konge, Bo Thøgersen, Allan Vestergård, Søren Zohnesen, Rasmus Fejerskov, Dorit og Peter Geertsen, Mariann og Marius Christensen, Karsten Mikkelsen, Lars Cridland, Rasmus S. Thomsen, Jonas Boesen, Lars Kühn, Kim Søe Larsen.

3. Rengøring(Planlægning af sommerrengøring). Alle forældre skal bidrage til hovedrengøring i sommerferien.

Kontaktperson : Christina Ravnborg

Formand : Britt Mikkelsen og Solvej Thøgersen

4. Huslig(Bagning, madlavning til arrangementer samt dækning af borde, kaffebrygning)

Kontaktperson : Lena Thomsen

Formand : Ditte Nielsen

Kathrine Zohnesen, Carsten & Nadja Mikkelsen, Ditte & Dan Nielsen, Lena Thomsen, Katja og Jan Sørensen, Lone Pedersen, Suad Esmail, Marie Kristensen, Christina Christiansen, Lise Rasmussen, Maja Kollerup, Thomas Hauge, Line S. Rasmussen, Pia Jespersen, Sanne og Peter Hansen, Diana og Kim Jørgensen, Dorthe Lauridsen, Mette Pej.

5.PR(Tage billeder på skolen, sørge for mediedækning i aviser mm.)

Formand : Birgitte Weisbjerg

Dorte Jørgensen.

6. Teater( Hjælpe med alt forefaldende iforbm. teater, lys, kostumer mm.)

Organiseres af de lærere, der står for teater.

Solvej Thøgersen, Mette Wichmann, Birgitte Weisbjerg, Marie Kristensen, Stephanie Thomsen, Eva Høyer, Stine B. Odder, Lene Knudsen, Maria Thomsen.

7. IT(Opsyn og vedligehold af skolens pc´ere og hjemmeside)

Kontaktperson : Brian

Formand : Søren Z.

Carsten Mikkelsen, Lotte Hove, Solvej Thøgersen

8.Skole(Kørsel til arrangementer, ture mm.)

Organiseres af skolen

Dennis Oddershede, Anders og Janne Stenumgaard, Allan Vestergaard, Ditte & Dan Nielsen, Asger Christiansen, Christina Christiansen, Pia Jespersen.

9. Cykelsponsorløb(Planlægning og deltagelse af opgaver i forbm. cykelsponsorløb )

Formand :

Dorte Jørgensen, Tanja Grønkjær, Anita Petersen, Mads Nielsen, Irma og N.C. Nielsen,

Peter Grøn, Nanni og Joan Jensen

10. Ud af huset.  (Planlægning, uddelegering af opgaver og afvikling af arrangementer udenfor huset. F.eks. Pinsefest, Nytårskoncert, Jul på fyret osv.)

Kontaktperson : Lena Thomsen

Formand : Solvej Thøgersen

Berit Konge, SolvejThøgersen, Dorte Jørgensen, Mette Andersen

11. Fællesarrangementer(Planlægning af forældrefest, fællesspisning mm.)

Kontaktperson :

Formand :Pernille Andersen

Berit Konge, Lise Rasmussen, Mette Andersen, Stine B. Odder, Lise Lotte Margon.

12.Havregrynspakning(En fast kerne af de ældste elevers familier, som forpligter sig på at deltage i Hurup med pakning stort set hver gang).

Kontaktpersen: Sandie Steenberg

Johannes Nikutta

13.Stor lejr(forældre som vil være med til at planlægge alt omkring mad på stor lejr og evt. deltage som medhjælpende forældre).

Kontaktperson: Solvej Thøgersen

Stine Redfern, Mette Harbo, Lene Kristensen, Berit Konge, Pernille Thomsen, Lise Lotte Margon.

14. Fundraising  (forældre som gerne vil være med til at søge midler hjem til forskellige tiltag på friskolen) Nyt udvalg – ingen...