Spiloppen

Ansatte:

Berit - daglig leder (eftermiddag)

Flemming (morgen)

Ilse (eftermiddag)

Dorthe (eftermiddag)

Hver dag kommer en af de ældste elever og hjælper.

Iben (7. kl)

Marie (7. kl)

Vores dagligdag:

Hver uge tilbydes et nyt emne, som f.eks. lygter af mælkekarton, hvor man frivilligt kan deltage.

Der vil altid være mulighed for at lave andre mindre projekter (perleplader, armbånd o.lign.). I Spiloppen har vi masser af lego, biler, dukker, spil og tegnesager – alt hvad man har brug for til en god leg. Børnene kan lege udenfor på området rundt om skolen, samt salen i vinter månederne. Fredag er vi i Naturbørnehaven, hvor vi leger ude, bygger i træ og laver mindre projekter ligesom i Spiloppen.

Vores vigtigste mål er at skabe et rart miljø, hvor børnene kan lege og hygge sig med hinanden!

Mad:

Om morgenen serveres der morgenmad. Om eftermiddag tilbydes der frugt og rugbrød lige efter skoletid, og sidst på dagen er der knækbrød.

En gang i måneden er der bagedag, hvor vi bager boller eller lign. sammen med børnene.

Hvad skal jeres børn have med i Spiloppen?:

Da vi også er ude, er det vigtigt, at børnene har praktisk tøj med, så de kan holde sig varme og tørre. Evt. ekstra tøj i deres garderobe vil være en god ide! Vi starter hver dag med at være ude i min. 1 time.

Legeaftaler eller aftaler om at gå hjem selv:

Børnene skal havde en seddel med fra jer forældre på sådanne aftaler!

Åbningstider:

Mandag – torsdag     6.30 – 16.30

Fredag                         6.30 – 16.00

Ferielukket i Spiloppen:

Efterårsferien uge 42 – hvor pasning kan tilkøbes i Naturbørnehaven for 200 kr.

Juleferien

Vinterferien uge 7 – hvor pasning kan tilkøbes i Naturbørnehaven for 200 kr.

Påskeferien – de 3 hverdage op til påske foregår i Naturbørnehaven.

St. Bededag

Kristi Himmelfartsferie

Pinse

Sommerferie i hele juli måned (27,28,29 og 30) – her vil der være mulighed for pasning i

Naturbørnehaven i ugerne 27 og 28, dog mod betaling for en hel måned.

Tilmelding og udmelding:

Tilmelding kan ske fra dag til dag. Udmeldelse eller ændring af pasningsbehov fra d. 1 i en måned, men varsles en måned før.

Blanketter udleveres i Spiloppen.

Pris:

Heltidsplads fra kl. 6.30 – 7.50 og til kl. 16.30/16.00                   kr.  725.-

Eftermiddagsplads                                                                              kr. 700,-

Morgenpasning                                                                                   kr. 100,-

Betaling i 11 mdr.

Er der spørgsmål er I altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte os på tlf. 97962820 eller friskolen på tlf. 97962320!